Akvizicija hosting provajdera SajtINTokom ove nedelje izvrsena je migracija svih web hosting paketa i domena korisnika hosting provajdera www.sajtin.com na nase servere u Srbiji. SajtIn je bio normalan hosting provajder koji je uspesno poslovao jos od 2012-te godine ali tim SajtIN-a je odlucio da je ipak bolje da se korisnici Hosting022 i SajtIN-a udruze pod istom firmom kako bi se odrzao i poboljsao kvalitet usluga i kako bi SajtIN korisnicima na jednostavan nacin bile ponudjene i naprednija hosting resenja nego sto je to klasican shared cPanel hosting.


Ovo je kopija mail-a koji je poslat svim korisnicima sada vec bivseg SajtIN hosting provajdera

Poštovani,

Nakon 5 godina rada sajta sajtin.com, cilj nam je da modernizujemo, odnosno prosirimo ponudu usluga, i da jos vise unapredimo kvalitet, i shvatili smo da je to jedino moguce ako se udruzimo sa ljudima koji su na visokom nivou po tom pitanju.

Zbog toga tokom danas i sutra vasi sajtovi ce biti prebaceni na brze servere u Srbiji, tako da ce samim tim kvalitet usluge i sam odziv vaceg sajta biti poboljcan. Vac sajt nece prestati sa radom tokom te migracije, samo vas molimo da se uzdrzite od menjanja sadrzaja do ponedeljka, kada ?e migracija biti zavrsena, kako se ne bi desilo da vase izmene tokom vikenda ostanu na starom serveru. Isto tako nemojte vise poru?ivati usluge na sajtu sajtin.com, vec to od ponedeljka možete uraditi na sajtu hosting022.com

Sajtin kao brend vise nece postojati, vec cete od ponedeljka biti na kontrol panelu firme Hosting022 iz Indjije. Hosting022 ima jos duzu tradiciju pruzanja kvalitetnih hosting usluga, tako da verujemo da cete biti jos zadovoljniji u narednom periodu. Sve informacije o pristupu vasem sajtu na novom serveru cete dobiti na mejl kada se migracija vaseg sajta tokom vikenda zavrsi.

Hosting022 ?e preuzeti obaveze koje je Sajtin napravio, dakle vasi hosting nalozi i domeni ce raditi sve do datuma do kojeg ste uslugu vec platili, a nakon tog datuma imacete mogucnost produzetka na period od godinu dana u kojem mozete koristiti iste usluge po istim cenama koje vam je odredio Sajtin. Naravno, u svakom trenutku vi mozete pre?i na neki od ponudjenih paketa iz Hosting022 ponude.

Posto Sajtin domen prestaje sa radom od ponedeljka, sve nove porudzbine morate obaviti na hosting022.com sajtu.

Ukoliko budete imali neka pitanja, slobodno se obratite na mejl office@hosting022.com. Verujemo da ?ete i dalje biti zadovoljni pruženom uslugom, i da nas ceka jos puno godina saradnje na obostrano zadovoljstvo!

S poštovanjem,
Sajtin & Hosting022 Administracija

Hosting022 izvrsio akviziciju hosting kompanije SajtIN


Cetvrtak, Jul 26, 2018« Nazad