Obavestavamo vas da cemo od danas 01.10.2020 sve racune za nove narudzbine i obnove usluga uvecati za 20% zbog ulaska u PDV sistem. U narednih jedan do dva meseca ocekuju nas velike promene. U narednom mesecu ce mozda vise puta doci do promena nekih cena, posao je dosta veliki i moramo svaku pojedinacnu uslugu dobro da pregledamo i nadjemo najpovoljnije resenje. Uglavnom najvece promene ce mozda doci kod usluge registracije domena. Neki domeni ce mozda da poskupe samo za tih 20% PDV-a, neki ce mozda da poskupe i za vise od 20% a sigurno ce biti i nekih koji ce biti jeftiniji nego do sada.

Za 95% usluga cene nismo menjali vise od 5 godina. Za 12 godina koliko postoji hosting022.com nikad nisu menjane cene hostinga na starim paketima koji se obnavljaju. Neki stari paketi sada vise stvarno nemaju smisla ni po karakteristikama niti po ceni. Doslo je vreme da napravimo presek poslovanja i podignemo nivo usluge na vislji nivo a samim tim i cene usluga moraju da budu u skladu sa danasnjim trendovima. Ne brinite, pokusacemo da zadrzimo neku dosadasnju praksu povoljnijih cena u odnosu na realnu konkurenciju koja posluje legalno i sa sigurnim uslovima za poslovanje u buducnosti.

U naredna dva meseca cemo ubaciti mnogo SSD diskova, povecati kapacitete protoka i serverskih resursa tako da mozete ocekivati promene u dosadasnjim paketima kao i samom radu vasih web sajtova. Prisiljeni smo da pratimo nove trendove i da pratimo novu tehnologiju jer se sve cesce pojavljuje mlada konkurencija koja  u startu pokusava da privuce korisnike sa boljim paketima.

Ocekuje nas i dosta promena u ponudi usluga u Audio i Video streamingu. Tu planiramo najvece promene i nove opcije kojih do sada nije bilo na nasem trzistu.

Uskoro i dosta novih besplatnih usluga za aktivne korisnike.

Pratite ova obavestenja!

Zeljko Paunovic
Host Media DOO

Cetvrtak, Oktobar 1, 2020« Nazad

Powered by WHMCompleteSolution