Od juce imamo ucestale DDOS napade na nasu mrezu. Juce pre podne su uspeli da nas toliko zaguse da vecina servisa nije funkcionisala. Problem smo resili blokiranjem pristupa nasoj mrezi iz pojedinih Zemalja kao sto je Amerika, Kina, Ukrajina, Turska, Svedska. Sada svi serveri funkcionisu normalno ali uz ceste zalbe korisnika da iz inostranstva ne mogu da pristupe svojim sajtovima ili email servisima.

Takodje korisnici iz Srbije kojima rade sajtovi i ne osecaju nikakv problem u radu sajtova, javljaju se sa problemom pristupa mailu ukoliko za taj pristup koriste gmail ili neki slucnu aplikaciju/servis koji se ne kaci direktno na nasu mrezu vec se konekcija ostvaruje preko njihovog servera u inostranstvu.

Znamo da ovo vec predugo traje, trudimo se maksimalno da se prebacimo na alternativno resenje sto pre. Resavamo jedan po jedan slucaj tako da vas molimo za strpljenje.

Host Media DOO


Update: 13.01.2021 15:02

 

Problemi na cPanel shared hostig paketima su reseno. Svi serveri su preseljeni na nove ip adrese. U principu svima bi uskoro trebalo sve da proradi samo da vam se osvezi DNS kod vaseg internet provajdera.
 
Korisnici koji su koristili cloudflare ili nesto slicno potrebno je da nam se jave putem support ticketa ili ovde na facebook u privatnoj poruci kako bi dobili instrukcije za promenu podesavanja
 
WHM reseller korisnici takodje moraju da azuriraju IP adrese svojih nameservera.
 
Jos uvek radimo na pojedinacnim slucajevima VPS i Streaming korisnika.
 
Uskoro jos informacija


Utorak, Januar 12, 2021« Nazad

Powered by WHMCompleteSolution