Doslo je vreme za neke promene u nasoj ponudi. Godinama nismo menjali cene i karakteristike nasih paketa a sajtovi postaju sve veci i zahtevaju mnogo vise serverskih resursa nego pre nekoliko godina. Svakako za manje zahtevnije sajtove nasa stara ponuda hostinga i dalje ostaje aktivna.


Predstavljamo vam nove cPanel Hosting Biznis Pakete namenjene korisnicima kojima obican cpanel hosting nije dovoljan. Paketi su prilagodjeni korisnicima koji koriste nove moderne i kompleksne wordpress teme, online shop ili sajtove sa vecim brojem posetilaca u kratkom vremenskom intervalu. Korisnicima ciji su sajtovi prevazisli mogucnosti klasicnog hostinga obicno se preporucuje prelazak na VPS ili kompletan namenski server sto osim ogromne razlike u ceni zahteva i naprednije znanje u odrzavanju operativnog sistema, mreze i mrezne bezbednosti kao i dosta vremena neophodnog za odrzavanje sopstvenog servera. Takodje za razliku od klasicnog hostinga, na vasim sopstvenim serverima potrebno je da sami platite licence za cpanel, backup software, da obezbedite backup prostor, licenca software-a za kesiranje, licencu software za automatsku instalaciju CMS, licence za bezbedonosne alate...  Sve to je preskupo i uzaludno trosenje vremena i energije za korisnika koji je do juce navikao na jednostavnost klasicnog web hostinga.

 
Nasi novi paketi imaju karakteristike srednjih i jacih VPS (Virutuelnih Privatnih Servera) a i dalje su upakovani u jedan cPanel korisnicki nalog. Biznis hosting je podignut na mocnim HP 2xOcta Core serverima sa minimum 64 GB RAM memorije,  Super brzim SSD diskovima u nasem data centru u Indjiji (Srbija) sto garantuje maksimalno brz odziv servera i stabilan rad za sve vase klijente iz Srbije i cele Evrope.Vecina korisnika nije upoznata sa cinjenicom da klasican hosting osim ogranicenja u prostoru i protoku ima i dodatna ogranicenja serverskih resursa. Na klasicnom hostingu serverski resursi su obicno ograniceni na maksimalno 1 GB RAM memorije, 0.5-1 CPU core i 20 kokuretnih konekcija. Glavna razlika izmedju klasicnih i biznis paketima je upravo u dodeljivanju mnogo vecih  serverskih resursa koji ce omoguciti stabilan rad vasem web sajtu i tokom perioda velike posecenosti ili tokom pokretanja nekog procesa u pozadini kao sto je backup.

Svaki Biznis cPanel paket sadrzi jedan cPanel nalog sa mogucnoscu dodavanja vise dodatnih sajtova pomocu opcije Addon Domains. Obezbedjen je dnevni backup, softaculous za automatsku instalaciju prreko 400 skripti kao i LightSpeed koji ce visestruko ubrzati rad vasih sajtova.Najveca mana starih cPanel shared hosting paketa je u tome sto svi korisnici jednog servera koriste istu IP adresu. To je stvaralo ogromne probleme korisnicima kojima je izuzetno bitno funkcionisanje email servisa. U nasim novim biznis paketima svaki cpanel nalog ima svoju zasebnu javnu IP adresu i u slicaju da neki drugi korisnik na istom serveru napravi neki problem zbog kojeg bi IP adresa servera dospela na blacklistu u ovom slucaju to nece imati uticaja na funkcionisanje email servisa na vasem nalogu.


Trenutno imamo promotivnu akciju, za svaku narudzbinu biznis hosting paketa na period od godinu dana platicete 10 meseci i dobicete 2 meseca gratis. Svaki korisnik koji zeli da prebaci svoj shared cPanel hosting na Biznis cPanel hosting dobice popust u visini poslednjeg racuna koji je platio za shared cPanel hosting paket. Svakako kao i na sve nase hosting usluge, garantujemo povracaj novca u roku od 30 dana ukoliko niste zadovoljni. Prebacivanje korisnika sa shared na biznis server se izvrsava bez bilo kakvog zastoja u radu sajta ili gubitku fajlova.


Tu su i brojne druge pogodnosti a karakteristike novih paketa mozete pogledati na ovoj stranici https://log.hosting022.com/cart.php?gid=69


Ukoliko imate bilo kakvo dodatno pitanje, slobodno nas kontaktirajte nasu tehnicku podrsku na stranici https://log.hosting022.com/submitticket.php


Utorak, Februar 2, 2021« Nazad

Powered by WHMCompleteSolution